Oświadczenie All4Affiliate

All4adminComments off.

W związku z informacją opublikowaną przez portal Niebezpiecznik.pl w dniu 16.10.2018 chcielibyśmy zapewnić, że  agencja All4Affiliate nie pozyskuje danych osobowych w sposób niezgodny z prawem. Współpracuje z partnerami godnymi zaufania, świadczącymi usługi najwyższej jakości i przede wszystkim działającym zgodnie z prawem. Dlatego wielkim zaskoczeniem dla nas było pojawienie się firmy Adminds Digital SL jako rzekomo pozyskującej dane niezgodnie z prawem.

Obecność All4Affiliate w informacji jest spowodowane wcześniejszą współpracą z firmą Adminds Digital SL. Agencja jednak nie została poinformowana, że będzie wykorzystywana w ten sposób

W zaistniałej sytuacji All4Affiliate podjęło kroki w celu usunięcia swojej pozycji z ankiet Adminds Digital SL. Agencja zapewnia, że nie realizowała działań na opisywanej w artykule bazie danych. Zarząd All4Affiliate podkreśla także, że nigdy nie miał i nie ma zgody na działania godzące w prawa i prywatność konsumentów.

Posted in: All4Affiliate
All4affiliate.pl 2017 | All Rights Reserved